Text

Om oss

Text

Viken Sjøtjeneste ble etablert i 2011


Viken Sjøtjeneste ble etablert i 2011 som et spesial-entrprenørselskap for arbeid i og nær sjø.
Vi har utstyr som er tilpasset arbeidsområde, og ansatte som har den kompetansen kundene trenger.


Vi leverer tjenester som mudring, peling, moringer, slep, undervannssprenging, legging av sjøkabel og transport. Vi leverer selvfølgelig brygger av alle typer. Stein, stål, betong, flytebrygger, bølgebrytere i både stein og betong. Vi inngår gjerne serviecavtale for tilsyn og vedlikehold av brygger, enten det er enkeltstående brygger eller brygger i båthavner. Vi har betydelig erfaring på bygging i sjø, og gir gjerne råd om hva du som kunde bør gjøre. 


Selskapet opererer hovedsakelig i områdene Østfold, Akershus, Oslo, Buskerud, Vestfold, Telemark og Agder. Leverer til private, næringsliv, kommuner og stat. 


Vi samarbeider med flere spennende og dyktige aktører i bransjen. Alt for å sette sammen den kunnskapen som er nødvendig for å levere kvalitet til kundene.


Viken Sjøtjeneste AS har dag 10 ansatte. Daglig leder i Viken Sjøtjeneste er Siv E Ranheim.


Googlemap
Text
Viken Sjøtjeneste

Viken Sjøtjeneste ble etablert i 2011 som et entreprenørselskap for arbeid i og nær sjø. Vi har utstyr som er tilpasset arbeidsområde, og ansatte som har den kompetansen kundene trenger.


Text
Tjenester

Brygger / Moloer / Moringer /
Mudring / Slep / Sjøtransport

 

Org nr 997 153 685

 

Text
KONTAKT OSS

Thorøyaveien 21
3209 Sandefjord
Tlf.: 33 69 99 99

post@vst-as.no


Image
Build your own website
Ⓒ Alle rettigheter forbeholdt
Privacy Policy
Din personlige integritet er viktig for oss. Vi bruker hovedsakelig cookies for statistikk og for å forbedre brukeropplevelsen.
Jeg aksepterer
Mer informasjon